+382 69 893 315 +382 69 909 714 +382 69 629 516 (Viber, WhatsApp) info@durmitoradventure.com

Osim aktivnosti koje nudi Durmitor Adventure, željeli bismo Vam predstaviti i aktivnosti partnerskih agencija, sa kojima imamo dugogodišnju saradnju u oblasti turizma. Ukoliko ste zainteresirani za bilo koju od ponuđenih aktivnosti, slobodno nas kontaktirajte ili se obratite direktno pružaocu usluge koja Vas interesuje.

Red Rock Zipline

Tim koji stoji iza ideje izgradnje zipline-a preko kanjona rijeke Tare, sastoji se od iskusnih članova Gorske Službe Spašavanja, eksperata za planinu Durmitor i prvenstveno ljubitelja ekstremnih sportova. Projektovanje, izgradnju i postavku sistema obavili su građevinski stručnjaci i osobe sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa žičarama i ski liftovima.

Rafting Center Waterfall

Mi zaista uživamo da gledamo kako se ljudi dobro provode, i teško da ijedan dan može proći da ne pomenemo kako se bavimo zaista fantastičnim poslom.  Stalno poboljšavajući profesionalnost usluga, sigurnost i raznovrsnost aranžmana postavljamo standarde za organizovanje avanturističkih aranžmana u Crnoj Gori.  

BalkanVibe

Balkanvibe je vodeća turistička agencija za Zapadni Balkan. Bilo da ste zainteresovani za istoriju, avanturističke sportove ili kulturnu razmjenu, Balkanvibe je tu da vam pomogne da pretražite ture i atrakcije dostupne širom regiona. Kroz naše slike, recenzije i komentare, otkrićete sve što Balkan  ima za ponuditi, a mi ćemo pružiti besprijekorni proces rezervacije. Naša ogromna i rastuća mreža uključuje znatiželjne putnike i blogere koji dijele svoja iskustva u istraživanju regije. Pridruživši se Balkanvibe-u, imaćete pristup najboljim što Balkan pruža.

BN Adventures

Balkan Nature Adventures je turistički operater sa Kosova, specijalizovan za avanturistički turizam i koji nudi pješačke ture na Kosovu, kao i regionalne pješačke ture Balkana. Posebno smo fokusirani na turu Vrhovi Balkana, u Albaniji, na Kosovu i Crnoj Gori. Sa sjedištem u Peći, malom mjestu pored Dinaridskih Alpa na zapadnom Kosovu, kompanija nudi prilagođene, kao i unaprijed dizajnirane izlete na Kosovu, kao i u Albaniji i Crnoj Gori, uz pomoć naših partnera.

Gandra fly

Gandra Fly je prva paraglajding organizacija sa kompletnom uslugom. Prodajemo i novu i Vašu polovnu opremu, provjeravamo i servisiramo, ako je to potrebno. Krila se provjeravaju na poroznost, čvrstoću materijala i trim linija. Tandem letovi su naša strast. Radimo organizaciju tandem letova za Vas i Vaše prijatelje u Srbiji i Crnoj Gori.

Etno Katun Durmitor

Etno Katun Durmitor je agencija koja Vam omogućava smještaj u rustičnim bungalovima (katunima), koji se nalaze u okviru slikovite prirode Nacionalnog Parka Dumitor. Svaki od njih posjeduje sopstveni  ulaz. Bungalovi Katun takođe uključuju i restoran, a gostima su na raspolaganju i razni sadržaji, uključujući jahanje konja i pješačke ture.

Mountain people

Mountain people je agencija koju čine ljubitelji prirode i adrenalinskih aktivnosti. Volimo da uživamo u prirodi i provodimo vrijeme na otvorenom istražujući svaki kutak naše lijepe zemlje. Budimo vaš vodič za ATV ture.

Tourist center Durmitor

“Turistički centar Durmitor” Žabljak, koji je utemeljen i u vlasništvu je Fonda za investicije i razvoj Crne Gore, posjeduje sportski i turistički kompleks “Savin Kuk” na Durmitoru (skijaško područje “Savin Kuk”).